De Inhaalslag.

ik heb een inhaalslag te maken. Dus ben ik druk aan de gang gegaan met het maken van mindmaps of in ieder geval schema’s met een duidelijke structuur. Na gesprekken met Jojanneke bleek dat ik eerst maar eens goed duidelijk moet hebben wat mijn ideeen zijn en wat de thematiek is van mijn werk. Om dan naar overeenkomsten te zoeken tussen deze. Opzoek naar antwoorden dus.

foto 3

Ik ben begonnen met een manier te vinden om mijzelf goed in kaart te brengen. Wat kan ik eigenlijk, wat heb ik eigenlijk te bieden. Ik heb al tijden moeite met een bijbaan te vinden. Ook weet ik niet goed waar ik mijzelf zie in de kunst- sector na de academie. Dit samen maakt dat ik eigenlijk de hele manier van op zoek zijn naar werk, stage, mogelijkheden of kansen moet veranderen.

Als eerste stap naar deze nieuwe manier ben ik begonnen met in kaart brengen van mijn ‘skills’ als kunstenaar.

foto 4

Als volgende stap moet ik proberen antwoord te geven op de volgende vraag. Wat is de thematiek van mijn werk. Als ik in een paar minuten zou moeten uitleggen wat ik doe, hoe zou ik dat doen? (tot nu toe is het mij altijd onmogelijk gebleken dit goed uit te kunnen leggen)

Advertisements